Software ca serviciu


AI Software isi va diversifica portofoliu de servicii software pe baza de abonament. Acum ofera asiguram.ro pentru brokerii din domeniul asigurarilor, aifacturi.ro pentru toate firmele din europa (gratis), airezervare.ro pentru rezervari online (gratis).


Toate proiectele au la baza o unica tehnologie bazata pe mysql/php/ajax/html care se imbunatateste continuu. Realizarea unui astfel de proiect se face cu minim de efort. De exemplu prima versiune de aifacturi.ro a fost realizata de 1 persoana intr-o saptamana, airezervare.ro a fost create in 2 saptamani si recreat intr-o saptamana, asiguram.ro a necesitat o investitie mai mare pentru ca sa lucrat cu primul client, rezultatul de acum e optimizat pentru ergonomie si usurinta de folosire.


Intern tehnologia arata asa: un generator primeste specificatiile de proiect convertite din cerintele clientului, se da un click si rezulta proiectul in forma bruta, acesta se muleaza pe designul final. Se slefuiesc partile in excess si se prezinta clientului. Clientul aproba prima versiune si apoi totul se rezuma la mici detalii. Totul e bug free si updatabil. Toate componentele create se pot recombina si reface conform altor specificatii.


Ciclul de productie este simplu 1-2 saptamani prima versiune, maxim 1 luna intrarea in productie.
AI SOFTWARE


Adrese utile:
Se incarca ... asteptati