Horoscop, magie si stiinta


Pare un titlu pompos, dar facem un mic experiment de SEO, puteti sa scuzati titlul.


Intotdeauna retetele de realizare de proiecte au la baza unele ingredinte care se combina intr-un echilibru perfect. Daca unul din ingrediente este intr-o cantitatea mai mare reteta nu duce nicaieri. Proiectele IT indiferent de dimensiunea lor si de cine le realizeaza trebuie sa respecte si sa combine elemente diferite.


Horoscop: arta de a spune ce se vrea auzit, se aplica in IT prin crearea unei interfete pentru destinatarii proiectului, cei care vor folosi aplicatia, daca ei nu o inteleg si nu e usor de invatat, proiectul IT e un semiesec.


Magie: arta de a insela simturile, se traduce prin folosirea unui secret in realizarea proiectului IT. Secret care permite realizarea proiectul in cel mai scurt timp cu cel mai putine resurse. Oricine poate creea orice daca are suficiente resurse si timp.


Stiinta: arta de a invata din experienta, permite folosirea si imbinarea proiectelor vechi care au fost testate si optimizate din toate punctele de vedere de-a lungului timpul.


Daca luati orice proiect doriti si il studiati dupa cele trei reguli o sa realizati ca imbinarea lor este aproape perfecta la proiectele reusite.
AI SOFTWARE


Adrese utile:
Se incarca ... asteptati